Beste vrienden en vriendinnen van de LP

De politieke campagne komt flink op gang en met de LP’ers willen we de paden op en de lanen in door heel Nederland! We hebben nog mensen nodiig die willen helpen met de verspreiding.

Dat komt ervan als je je voorneemt om enkele honderdduizenden malen van de toren te roepen dat de LP er is om de onvrijheid af te schaffen. Drukken is één, de boodschap moet ook bij de buren aankomen. Daarvoor hebben we amper nog twee weken tijd.

Help mee onze boodschap uit te dragen. Meld je nog vandaag bij [email protected]. Uit ervaring weten we dat één persoon tussen de 200 en 500 kranten in één uur tijd kan bezorgen.

Wat draag je uit?
Een echte gedrukte krant uitsluitend met libertair gedachtengoed. Meer inhoudelijke kost dan slogans. Geschreven door leden van de LP. Ook bestemd voor al die mensen die onze nieuwsbrief nog niet ontvangen. Onze zelfverzekerde boodschap aan onze buren. Enkele citaten:

Over democratie in lockdown:
het mag bij democratische besluitvorming nooit meer voorkomen dat “meerderheden” de verliezende minderheid in haar grondrechten aantasten. En de kleinste minderheid ben jij!

Over bestuurlijke vernieuwing:
Socialisme bestaat bij de gratie van strijd: klassenstrijd. Libertarisme daarentegen bestaat bij de gratie van vriendschap, eensgezindheid, van samenwerking in vrijheid.

Over Referend.app:
Een permanent referendum”

Over de toeslagenaffaire:
Het hoogste doel is om het volk kalm te houden terwijl het uitgezogen wordt door een enorm apparaat dat al doordenderend het maaiveld van de samenleving platwalst

Over de nieuwe geldstandaard:
Schulden vooruitschuiven door herfinancieringen: De overheid is er een meester in”

Over de bankenunie:
De veroorzakers van het probleem zijn niet de aangewezen personen om het op te lossen

Over het onderwijs:
Wanneer het systeem centraal staat in plaats van de leerling, is de betekenis van onderwijs niet meer passend

Over zorg zonder bureaucratie:
Er moet een eind komen aan de maatschappelijke sabotage, en dit kan alleen door de saboteur uit het spel te verwijderen.

Op de bres voor huisjesmelkers:
Particuliere verhuur is veel meer een oplossing dan een probleem

Over onderdak in een ontregelde woningmarkt:
Op straat kunnen we hen niet laten slapen. Ontregel de woningmarkt, daar zit de crux!”

Ander campagnenieuws:

Podcast:
Bekijk de podcast van onze lijsttrekker Robert Valentine, “V for Valentine”, voor een heldere verwoording van de nodige systeemverandering:

Social Media:
Bekijk de schat van memes, korte berichten en commentaren op FacebookTwitter (@LPnl) en Instagram. Verder zijn er tal van leden en kandidaten van de LP die eigen Facebook-pagina’s hebben. Wat je ook zeker niet mag missen zijn de heerlijke videos van Willem en Weber op YouTube.

TV- en Radio:
Hier zijn nogmaals de tijdstippen van alle nog komende TV- en radio-uitzendingen:
LP op TV:
Di 2/3 ned 2, 21:25 uur
Wo 10/3 ned 1, 17:56 uur
(Uitzendingen 3 min)

LP op Radio:
Wo 10/3 radio 5, 06:00 uur (10 minuten)
Do 11/3 radio 5, 12:00 uur
Vr 12/3 radio 3, 07:00 uur
Vr 12/3 radio 3, 18:00 uur
Za 13/3 radio 1, 07:00 uur
(Meeste uitzendingen 1 minuut, behalve 10/3)

Flyers en posters:
De inhoud van de flyers en de poster (die je ook aan je raam kunt plakken) kun je op https://stemlp.nl/verkiezingsposter/ bekijken. De inhoud van de LP krant wordt ook binnenkort op onze website gepubliceerd, we zijn er nog even mee bezig. Mensen die zich verder in ons verkiezingsprogramma willen verdiepen kunnen dit vinden op: https://stemlp.nl/verkiezingsprogramma/