Als vrijwilliger van de Libertaire Partij maak je deel uit van een enthousiast team dat verspreid is over heel Nederland en ben jij een belangrijke stem voor onze partij. Doe mee en word vrijwilliger. Samen kunnen we de toekomst van Nederland vormgeven!

Hieronder staan alle open vacatures.

PR & Communicatie Specialist:

Als specialist ben jij verantwoordelijk voor het monitoren en benaderen van media om het verhaal van de Libertaire Partij naar buiten te brengen. Denk aan het mailen en bellen van journalisten, het genereren van media-aandacht, het pitchen van podcasts waarin de LP te gast kan zijn, en het verspreiden van persberichten. We zoeken iemand met ervaring in dit vakgebied, een uitstekende beheersing van het Nederlands en een professionele en ondernemende houding.

Digital Design Specialist:

Om ervoor te zorgen dat al onze communicatie er netjes en in lijn met ons merk uitziet, hebben we hulp nodig bij het ontwerpen van verschillend materiaal. Hierbij kun je denken aan afbeeldingen voor de website en sociale media, e-mailtemplates, advertenties, en meer. We zoeken iemand met ruime ervaring in designwerk, op persoonlijke titel of als professioneel, en een professionele en ondernemende houding.

Video Editing Specialist:

Voor het bewerken van podcasts en promotievideo’s voor de LP zijn we op zoek naar een ervaren video-editor. Vereiste is uiteraard ruime ervaring met software zoals Premiere Pro, Audition, en vergelijkbare programma’s. Ook voor deze rol is een professionele en ondernemende houding van belang.

Social mediaspecialist

Als Social Media Specialist ben je verantwoordelijk voor het maken en plaatsen van berichten op voornamelijk Twitter, Instagram en LinkedIn. Daarnaast ben je ook actief bezig met het reageren op reacties en berichten. Het is belangrijk dat je goed bekend bent met het programma van de LP of bereid bent je hierin te verdiepen. Tevens is het handig als je regelmatig de verschillende kanalen kunt checken en reageren. In deze rol werk je nauw samen met andere Social Media posters en het campagneteam.

Hoe reageren?

Als een van deze vacatures jou aanspreekt en je enthousiast bent om bij te dragen aan het Libertarisme in Nederland, solliciteer dan via onderstaand formulier. We hopen je snel te mogen verwelkomen als waardevolle toevoeging aan ons team!

Sollicitatieformulier

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?