Door Rody Mens/ 28.4.2024. [email protected]

Maak kennis met het Nederlandse helder licht voor Project Arizona 2024! Rody Mens is momenteel voorgeselecteerd kandidaat door Liberty International.

Liberty International, opgericht in 1969, is de oudste organisatie die persoonlijke vrijheid promoot en speelt al decennialang een rol in de libertaire beweging, toegewijd aan het bevorderen van de verspreiding van vrijheid en het koesteren van een mondiaal netwerk van vrijheidskampioenen, die in staat worden gesteld om hun eigen land te verbeteren. Deelname aan het project is een ongekende kans om een onuitwisbare stempel te drukken op de persoonlijke en intellectuele groei van jonge changemakers, waardoor ze hun vrijheidslievende gemeenschappen voort kunnen geleiden in het verbeteren van de wereld op het gebied van persoonlijke vrijheid.

Lieve Libertariërs,

Het was alweer een tijdje geleden dat ik via dit medium contact met jullie opnam voor mijn destijdse artikel. Ditmaal vertel ik je graag met veel elan dat ik wil dat je deelneemt aan mijn volgende onderneming! Dit jaar is de educatieve leiderschapstraining, Project Arizona, voor mij een eenmalige mogelijkheid waar ik enorm enthousiast over ben! Het door Liberty International opgezette project zorgt voor meer en betere wereldwijde promotie van een vrije en welvarende samenleving met de aspecten ondernemerschap en persoonlijke vrijheid.

Tijdens een gesprek met Louk Jongen op de dag dat we voldoende handtekeningen hadden verzameld om deel te nemen aan de algemene verkiezingen van 2023, vertelde hij mij op een terrasje over het Arizona Project van Liberty International: “Hey Rody, jij bent naast je studie zó enthousiast bezig met politiek en economie, als ik jou was zou ik dit evenement echt eens even bekijken!” Zo maakte ik kennis met Liberty International en Project Arizona. Hij vertelde mij ook dat een combinatie met het bijwonen van LIWC2024,(Liberty International World Conference) een mogelijkheid zou kunnen zijn, aangezien beide evenementen rond dezelfde tijd in ongeveer dezelfde regio zouden plaatsvinden. Dit staat dan ook op mijn agenda.

Ook vroeg Edwin Delsing mij onlangs nadat ik hem informatie deelde over een libertaire data-analyse waar ik mee bezig ben, welke we kunnen gebruiken voor komende verkiezingen met de Libertaire Partij: “Meer dan 130 pagina’s, ga je promoveren in het Libertarisme?”. Met jouw steun is het allemaal mogelijk. Dan studeer ik via Liberty International af in het Libertarisme aan de universiteit van Arizona, in Phoenix.

Ik ben momenteel een voorgeselecteerde kandidaat voor Project Arizona 2024, hetgeen betekent dat ik de eerste twee van de drie rondes al heb doorstaan!

Als vereiste voordat ik aan dit project kan deelnemen, heb ik nu de enerverende uitdaging om een fondsenwervingsmissie met jullie te delen en het programmafinancieringsdoel van 5000$ te bereiken. Gelukkig wordt elke euro die ik inzamel 1-op-1 verdubbeld tot het opgegeven bedrag, hetgeen betekent dat ik 2500$ behoor te vergaren voor het sponsorproject om deel te kunnen nemen aan het project. Jij kunt mij helpen om de allereerste afgevaardigde vanuit Nederland te worden!

Beschouw dit als uw uitnodiging om deel uit te maken van dit project en mij de kracht te geven om daar te komen, hetgeen het begin zal markeren van een onvergetelijk jaar vol met leren, groei en het maken van een echt verschil voor onze vrijheidslievende gemeenschap, door de allereerste Nederlander afgestudeerd in het Libertarisme te worden.

Net zoals gepresenteerd in de missie van Liberty International wil ik van persoonlijke vrijheid een mondiale aangelegenheid maken met activiteiten die erop gericht zijn de libertaire filosofie naar iedereen ter wereld te brengen, en zo een familiale sfeer te creëren voor de vrijheidsbeweging. Strevend naar een wereld die vrijer, open, en meer gepersonaliseerd is.

Omdat ik een politiek-actieve student ben, is het niet enkel een kans voor mij, maar denk ik dat het ook een groot potentieel biedt voor de Nederlandse vrijheidslievende gemeenschap. Deelname aan dit project ‘boost’ onze gemeenschap, het fungeert als een toegangspoort voor een zeer succesvolle organisatie en verdere prestaties. Als je onze gemeenschap goed wilt positioneren in dit project, de toekomst van onze libertair beweging er rooskleurig uit wilt laten zien en een betere wereld voor ons allemaal wilt creëren, kun je een cruciale rol spelen in dit project door mij te steunen met een eenmalige donatie, aangezien deelname aan dit programma een uitstekende investering op het gebied van Libertarisme zal zijn.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke vrijheid en wil daarom graag in dit project duiken om mijn begrip zowel te verdiepen als te verbreden, om goed thuis te raken in de praktische aspecten van ideeën over individuele vrijheid, en om mijn vermogen te verbeteren om deze ideeën efficiënter aan anderen over te brengen via spreken in het openbaar. Ik wil leren hoe ik libertaire waarden het beste kan promoten, en hoe ik deze een samenhangend onderdeel van mijn leven kan maken. Ik geloof dat Project Arizona de stap voorwaarts zal zijn voor mijn doelen en ambities, omdat ik na voltooiing in staat zal zijn de beginselen van het Libertarisme met succes over te brengen aan mensen die er nog niet bekend mee zijn. Dit trainingsprogramma geeft mij handvaten om dit te doen. Om mijn capaciteiten bij het bevorderen van vrijheid te vergroten, biedt dit project mij een geweldige kans om leiders in openbaar beleid op velerlei domeinen te ontmoeten, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, strafrecht en andere.

Ik denk dat vrijheid té kwetsbaar is, en dat er geen tijd is om te wachten tot het beleid op wonderbaarlijke wijze in ons voordeel verandert, met als uiteindelijk doel meer vrijheid en welvaart op individueel niveau. Ik erken dat jullie belangstelling hebben voor dit doel en hoop dat jullie mij in dit streven willen steunen. Ik ben bereid iets groots te doen, hetgeen een impact heeft op mijn leven, maar ook op dat van jou.

Mocht je nog niet helemaal helder hebben of dit een juiste investering is, dan heb ik speciaal voor jou de volgende folder ontworpen om je zoveel mogelijk informatie over mijn project te verschaffen. Mocht je dán nog twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen! Folder-link voor de Nederlands en Engelse versie:

https://drive.google.com/drive/folders/1A_xlEIZ6Wa1MRr_LfBQ_Dxp1ofHNNV1X

Ik hoop dat jullie mij in dit streven willen steunen. Mijn succes hangt af van jullie vrijgevigheid, waarvoor ik buitengewoon dankbaar ben. Elke donatie representeert een voorwaarts gedreven enthousiasme om bij te dragen aan de bevordering van liberale waarden.

Jullie steun helpt mij om Nederland vrijer te maken! Elke dosis liefdadigheid van vrijheidslievende mensen is fantastisch!

De jouwe voor vrijheid,

Rody.

HELP DEZE NEDERLANDSE CHANGEMAKER ZIJN DOELEN TE BEWERKSTELLIGEN.

Rody volgt een opleiding tot medisch ingenieur en heeft zijn zinnen gezet op het verbeteren van de zorg en educatie in Nederland. Hij is lid van de oudste Europese libertaire partij, de Libertaire Partij Nederland. Hij zet zich in voor het bevorderen van pro-Libertarische idealen, waarbij hij een verontrustende trend van algehele achteruitgang van vrijheid constateert, niet alleen in Nederland, maar dat dit een fenomeen is dat vooral de trans-Atlantische wereld verlamt. Op basis van zijn ervaringen in de verkiezingscampagne van 2023 schaduwt hij momenteel actief de gemeenteraad van Eindhoven omdat hij mee wil doen aan de gemeentelijke verkiezingen in 2026. Hij houdt zich bezig met het schrijven van een uitgebreid verkiezingsevaluatiedocument, waarna hij een draaiboek gaat schrijven voor deelname aan de opkomende verkiezingen, dat dan in 2026 gebruikt kan worden.

Rody bevindt zich momenteel in de derde fase van het selectieproces voor Project Arizona, hetgeen een fondsenwervingscampagne omvat. Je kunt zijn project steunen via de volgende link: https://zabuyptv.paperform.co/. Na het succesvol voltooien van de fondsenwervingsfase, kijken we uit naar zijn aankomst in Phoenix, Arizona, voor Project Arizona