Mocht je al wat langer met de Libertaire Partij sympathiseren dan weet je al mijn doel voor de verkiezingen volgend jaar. Een kamerzetel. Een kamerzetel gaat de partij direct het fundament geven waardoor we de komende jaren door kunnen groeien. Eerdere pogingen de Tweede Kamer in te komen zijn mijn inziens gestrand door een belangrijk ontbrekend element: voldoende campagnegeld. De afgelopen jaren heb ik aangeven dat het winnen van een zetel gemiddeld 70.000 euro kost. Ofwel 1 euro per stem. Bij eerdere campagnes hebben we tussen de 5000 en 12.000 euro aan campagnegeld uitgegeven. Meer geld ophalen is dan ook een belangrijk focuspunt van onze huidige campagne.

Ik ben dan ook enorm blij om te melden dat we inmiddels heel hard op weg zijn om genoeg campagnegeld te hebben om een zetel te kunnen scoren. De teller staat inmiddels boven de 60’00 euro! Niet eerder in de geschiendenis van de partij hebben we zoveel middelen tot onze beschikking gehad.

Maar we zijn er nog niet. We willen dit jaar nog veel meer van ons laten horen. Daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig. Wil jij meehelpen ons doel te halen? Doneer dan ook via onderstaande link en maak die tweede kamerzetel een zekerheid!

Op naar de succesvolste verkiezingen van de geschiedenis van de LP!