Onze campagne kost het nodige, als donateur heb je er nu een optie bij, het LP-Campagneaandeel mét triple-or-nothingdeal. Bij succes keren we over een deel van de donaties geld uit als je hiervoor kiest. Dit alles geldt voor de eerste 11.250 euro (de waarborgsom) en voor diegenen die hier voor kiezen.

Je hoort het goed, bij zetelwinst betalen we je driedubbel én dwars de inzet [*] uit. Hoe dit precies werkt, daarover meer in dit artikel.

Is dit legaal? Belangrijk om te weten en het antwoord is já, er wordt geen geld betaald om de koers van de partij te wijzigen – en het levert je nog wat op.

Triple or nothing

Neem een LP-Campagneaandeel, bij deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen is jouw donatie blijvend als de partij geen zetel haalt, maar lucratief en winstgevend als de LP een zetel haalt!

Dus als we zetels halen, krijg je je inleg (als je dit wenst) driedubbel terug. Wil je gebruik maken van deze actie? Maak je donatie over via https://stemlp.nl/doneer/ en laat als bericht achter; “Triple”.

Ons bestuur stort het juiste bedrag dan terug bij ‘géén deelname’ óf ‘verkiezingswinst’. Om de campagne een serieuze kans te geven, raden wij een aandeel van minimaal €100,- aan.

Het minimumbedrag om een aandeel te kunnen kopen is €19,93. Aandelen kunnen gekocht worden via NL49 BUNQ 2206 6353 05 t.n.v. Libertaire Partij te Amsterdam of via de website – onder vermelding van ”Triple”.

Kleine lettertjes

Wanneer we een zetel halen, betalen we driemaal terug over de eerste 11.250 euro die binnen is gekomen – onder vermelding van Triple – in volgorde van binnenkomst. Het meerdere wordt door de LP aanvaard als normale donatie.

We streven natuurlijk naar meer campagnegeld, een bedrag boven de 50.000 euro laat ruimte voor media-aandacht, events en campagnemateriaal.

Het maximale bedrag dat waarmee anoniem deelgenomen kan worden is volgens Artikel 21 van de Wet financiering politieke partijen 1.000 euro.