Robert-Valentine-ESFL2016-e1454097058738-300x300

Robert Valentine

Voorzitter

Robert Valentine is via Ron Paul in aanraking gekomen met het libertarisme en besloot in 2013 actief te worden bij de LP in Nederland.

Als voorzitter richt hij zich voornamelijk op de portefeuilles permanente campagne, de lokale afdelingen en externe betrekkingen.

E-mail: r.valentine@stemlp.nl

Stefan Gaillard

Commissaris Interne Innovatie

Ik ben er van overtuigd dat libertarisme de beste politieke stroming is voor onze huidige maatschappij. Een maatschappij waarin iedereen in luxe en vrijheid kan leven, ook zonder – of juist zonder – het invoeren van een basisinkomen. 

Ik wil mij de komende jaren gaan inzetten voor de realisatie van deze wereld door een bestuurlijke rol te vervullen binnen de Libertaire Partij. 

De LP is voor mij het perfecte vehikel om het bewustzijn over libertarisme te vergroten en om mensen met elkaar in contact te brengen die de voorhoede kunnen vormen van de geweldloze revolutie. 

Vergeef mij de Marxistische beeldspraak en wees vooral zo vrij om mij te contacteren over eventuele vragen die u nog heeft.

E-mail: s.gaillard@stemlp.nl

Tom Wentzel, penningmeester #StemLP

Tom Wentzel

Secretaris, Commissaris Interne Zaken

Tom Wentzel is in aanraking gekomen met het libertarisme door publicaties van het Murray Rothbard Instituut. Bij de LP en het libertarisme heeft hij zijn politieke thuisbasis gevonden. Tom kiest actief voor de politieke weg om de wereld vrijer en welvarender te maken. Deze benaderbare bestuurder ziet een mooiere wereld voor zich met vrijwillige samenwerkingsverbanden als alternatief voor de overheid.

Deze bestuurder wist in 2017 een nieuw Huishoudelijk Reglement aangenomen te krijgen. Tom heeft een sterke focus op het onderhoud van partijstukken en de interne kant van de partij. 

In zijn loopbaan is hij druk bij gemeenten in de wereld van het sociaal domein. In zijn privétijd bezoekt hij graag oude vesting- & Hanzesteden, leest hij graag over de ontstaansgeschiedenis van Nederland.

In de komende tijd richt hij zich op het Platform Ondersteuningsverklaringen jaarverslagen en het opstellen van de begroting 2019 e.v.

E-mail: t.wentzel@stemlp.nl

Jeroen Weber

Algemeen bestuurslid

Na mijn dienstplicht (’87-’88) heb ik vele jaren als organisator binnen de film- en televisie-industrie gewerkt. In 1998 maakte ik de overstap naar de overheid. Een hele andere tak van sport, maar het ambtelijk apparaat was voor mij de aangewezen plek om mijn bemiddelende en organisatorische eigenschappen in te zetten.

Zo’n tien jaar heb ik bij diverse overheidsinstanties mijn diensten verleend, voornamelijk in de functie van (senior)beleidsmedewerker. Binnen mijn werkveld fungeerde ik veelal als een spin in het web tussen bedrijfsleven, overheden en burgers. Na het overlijden van mijn vrouw besloot ik het roer om te gooien en ben als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan, als lobbyist, maar ook binnen het uitvaartwezen. Hiernaast heb ik diverse diverse (politieke) bestuursfuncties vervuld. 

Sinds 2018 ben ik toegetreden tot het landelijk bestuur van de LP. Ook was ik namens de LP lijsttrekker bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in Rijswijk. Binnen het landelijk LP bestuur ben ik onder meer verantwoordelijk voor de campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2021.  

E-mail: j.weber@stemlp.nl