Partijbestuur

Bestuursvergaderingen

Bestuursvergaderingen

Het bestuur komt in principe elke maandagavond bijeen.

Rik Kleinsmit

Rik Kleinsmit

Bijzitter / aspirant-secretaris

“Een samenleving waarin solidariteit vanuit mensen zelf komt”

In 2003 ben ik begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg. Toen nog als bijbaantje naast mijn studie. Intussen heb ik teams geleid en met verschillende doelgroepen gewerkt. Sinds kort ben ik bezig met het opzetten van een bureau dat teams adviseert over teamcultuur.

Ik sta voor een samenleving waarin solidariteit vanuit mensen zelf komt. Een samenleving waarin mensen kunnen doen wat ze willen, zolang ze anderen geen schade toebrengen. Hulp betaald van belastinggeld is geen solidariteit.

Een samenleving waarin mensen onderling met elkaar kunnen afspreken wat ze willen, zolang ze begrijpen wat ze afspreken en de afspraak uit vrije wil maken. Dat is de samenleving zoals ik die graag voor me zie en waar ik me voor wil inzetten.

Tom Wentzel

Tom Wentzel

Secretaris, Commissaris Interne Zaken

Tom Wentzel is in aanraking gekomen met de libertaire filosofie door publicaties van het Murray Rothbard Instituut. Bij de LP heeft hij zijn politieke thuisbasis gevonden. Tom kiest actief voor de politieke weg om de wereld vrijer en welvarender te maken.

Deze benaderbare bestuurder ziet een mooiere wereld voor zich met vrijwillige samenwerkingsverbanden als alternatief voor de overheid.

Deze bestuurder wist eerder het nieuwe Huishoudelijk Reglement aangenomen te krijgen. Tom heeft een sterke focus op het onderhoud van partijstukken en de interne kant van de partij.

In zijn loopbaan is hij druk bij gemeenten in de wereld van het sociaal domein. In zijn privétijd bezoekt hij graag oude vesting- & Hanzesteden, leest hij graag over de ontstaansgeschiedenis van Nederland.

In de komende tijd richt hij zich op gezonde financiën.

Emma van Zoelen

Emma van Zoelen

Volgt

Benno Pieters

Benno Pieters

volgt