Join the future! Start today!

De vrije samenleving start met inzet van vrijwilligers, de LP zet zich daar voor in. Wil jij meedoen om de LP de komende jaren uit te bouwen tot een succesvolle politieke partij? Mail dan nu naar onze secretaris.

De LP heeft vaste werkgroepen en commissies, de werkzaamheden van de werkgroepen kun je hier vinden;

Werkgroepen van de LP

PR
De PR werkgroep richt zich op onder de aandacht brengen van de LP onder de (traditionele) media zoals televisie, radio, kranten en tijdschriften. Dit doen zij o.a. door actief gebruik van Twitter en het opbouwen van een netwerk in de mediawereld.

Social Media
Social Media is verantwoordelijk voor alle communicatie namens de LP op de bekende social media zoals Twitter en Facebook. Ben je goed met social media en/of kun je prikkelende afbeeldingen maken. Geef je dan op.

Media monitoring
Deze werkgroep is van essentieel belang tijdens campagne tijd, Elke ochtend moeten de media worden nagelopen en gekeken worden welke nieuwsberichten of berichten van politieke partijen relevant zijn voor de LP om op te reageren. Heb jij een goed gevoel voor interessante scoops en met ons de invalshoek verzinnen om hier op te reageren, kom ons campagneteam versterken.

Oppositie research
Deze werkgroep, meestal met ervaring in overheidsfuncties, stelt feiten, details en statistieken samen voor belangrijke campagne thema’s.  Er wordt op een dagelijkse basis naar informatie gezocht om ‘talking points’ scherper te krijgen. Anticipeert op aanvallen op de LP en levert data om preventief onze positie te verdedigen.

Events
Deze werkgroep organiseert grootschalige activiteiten zoals persconferenties en andere publiekstrekkers. Heb jij organisatorisch talent en wil je deze inzetten voor ene goed doel. Doe mee!

Fondsenwerving
De leden van de werkgroep fondsenwerving zijn verantwoordelijk voor het binnenhalen van donaties en relatiebeheer met donateurs.