De petitie met als motto het redden van spaarders en niet de bankiers is inmiddels ruim 10.000 keer ondertekend. Het doel is om ervoor te zorgen dat een financiële crisis niet opnieuw op belastingbetalers wordt afgewenteld.

Met 40.000 handtekeningen kan dit initiatief van Nederlands publicist, schrijver en financieel journalist Arno Wellens en LP-voorzitter Robert Valentine zorgen voor spreektijd in de Tweede Kamer en een debat uitlokken. Wil jij ook weten hoe de kaarten geschud zijn en wie belastingbetalers wil laten opdraaien voor een crisis en wie niet? Teken dan de petitie, een beetje realistisch en libertair geluid is broodnodig in het parlement.

De afgelopen dagen liep het storm. Arno Wellens en Robert Valentine weten het initiatief goed van publiciteit te voorzien en nog altijd komen de handtekeningen binnen. Arno Wellens is bekend van onder meer zijn publicatie Het Euro Evangelie waar recent een derde nieuw opgemaakte versie van is uitgekomen, Robert Valentine is voorzitter van de Libertaire Partij. Deze laatste is sinds 1993 de veilige haven voor de aanhangers van de vrijheid.

De initiatiefnemers en achterban zijn fel gekant tegen het opnieuw laten opdraaien van burgers.

Om met de woorden van de beide heren af te sluiten;

“Dit kan niet! Dit mag niet!

Teken het burgerinitiatief op barstmaar.eu voor het redden van de spaarder en tegen het redden van bankiers. Laat de banken barsten!”

BarstMaar.EU , waar is dat nu voor nodig? Wij willen graag een grondig Kamerdebat over de Bankenunie en het Afwikkelingsfonds voor failliete banken. Moeten die hun eigen rommel niet opruimen? Kijk mee en teken de petitie!