Helaas maar volgens verwachting is ons bezwaar tegen de deelname van de VVD aan de Provinciale Statenverkiezing niet gegrond verklaard. De reden hiervoor is dat je eigenlijk alleen maar bezwaar kunt aantekenen op procedurele gronden en de integriteit van deelnemende partijen geen grond is voor uitsluiting van deelname aan de verkiezingen (lees hier meer in het Noord-Hollands Dagblad).

Desondanks hebben we met onze actie mooi extra aandacht gevestigd op de schandalen die de eens liberale partij plagen en aandacht gevraagd voor een beter alternatief: de LP.

We willen nu de druk op de ketel houden en de verkiezingen op 20 maart gebruiken om onze petitie te lanceren. De VVD is niet de enige partij die grossiert in integriteitsschandalen, de rest van de Tweede Kamer is ook niet vrij van blaam. Wij vinden dat partijen een voorbeeldfunctie hebben naar de rest van het land en willen daarom dat er meer transparantie en eerlijkheid rondom de verkiezingen komt. Steun en deel onze petitie en stop dit kabinet.

Met vriendelijke groet,

Robert Valentine
Voorzitter