Een eerlijke kieslijst in maart

De VVD is sinds 1980 verantwoordelijk geweest voor 118 van de in totaal 505 politici die in Nederland in opspraak zijn gekomen. Bovendien heeft de VVD sinds 2013 elk jaar de meeste integriteitsincidenten van alle politieke partijen in Nederland.

Sinds 1848 zijn er in totaal veertien affaires rond bewindslieden (ministers of staatssecretarissen) geweest. Vier keer ging het om VVD bewindslieden. We hebben al van alles voorbij zien komen. Dat deze partij ons land kan en mag besturen is om te huilen. Daarom heb ik samen met mede bestuurder Jeroen Weber een bezwaar ingediend bij de Raad van State (hier nog een link met extra uitleg) over de deelname van de VVD aan de Provinciale Statenverkiezingen. We hopen hiermee een signaal af te geven dat het anders moet. Vandaag om 14:00 uur wordt ons bezwaar behandeld.

We zijn daarom ook hard bezig om een beter en echt liberaal alternatief in 2021 kamer in te krijgen. Word ook lid van de LP en help dat doel bereiken. Vanaf €2,00 per maand kunnen we verder werken aan het realiseren van betere idealen, dus word lid en doneer. De LP is een ANBI en jouw lidmaatschap en andere donaties zijn belastingaftrekbaar.

Met vriendelijke groet,

Robert Valentine
Voorzitter