Dure woningen de schuld van de gemeente

Beste lezer,

11 maart publiceerde de Volkskrant een artikel online en in de gedrukte krant van mijn hand over de steeds groter wordende wonignnood in Amsterdam. Ik betoog in het artikel  dat de problemen op de woningmarkt voornamelijk komen door slecht functionerend overheidsbeleid. Een andere invalshoek dan de veel gehoorde kritiek op AirBnB en vastgoedbeleggers in onze hoofdstad.

Hier kwamen veel positieve, maar uiteraard ook negatieve reacties op. Onder andere van Tweede Kamerlid Peter Kwint van de SP die zijn ongenoegen uitte op Twitter. Een poging hem te overtuigen van mijn kant was ‘verrassend’ genoeg niet succesvol.

Het onderwerp wonen is erg in de media de laatste tijd en we gaan dan ook voortborduren op dit artikel en de LP en haar standpunten verder onder de aandacht brengen. Ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die hier aan bij kan dragen uit te nodigen om mee te helpen naar een succesvolle opmars naar de Tweede Kamerverkiezingen. We zoeken daarom mensen die ons campagneteam kunnen komen versterken.

Wil jij ons helpen? Mail ons via [email protected] .

Met vriendelijke groet,

Robert Valentine
Voorzitter (democratisch verkozen)

Steun onze campagne

Het succes van de LP hangt af van donaties van onze leden en donateurs. In januari en februari hebben we €7.000 aan donaties en levenslange lidmaatschappen opgehaald. Een fantastisch begin. Hiermee gaan we een beter en echt liberaal geluid de Tweede Kamer in krijgen. Daarvoor hebben we extra geld nodig om onze media acties te vergroten. Steun de LP met een donatie van €50,- en help ons de Tweede Kamer in. De LP is een ANBI en jouw lidmaatschap en andere donaties zijn belastingaftrekbaar. Steun jij ons ook?

Ga nu naar https://www.stemlp.nl/doneren