In het oog van de storm is er rust. Rust om terug te kijken op het jaar dat achter ons ligt met de Jaarrekening 2019 en zeker vooruit! 2021 is een heel belangrijk jaar voor de LP, om klaar te zijn voor verkiezingen is er nog het nodige werk te verzetten. Tot zover de rust, tenslotte is alles relatief…


… Voordat we er met een gestrekt been in gaan (lees: alles gaan geven voor de vrijheid) maken we de stand op. Zetels zijn duur, het is ons er alles aan gelegen om er zeker 1 in de wacht te slepen. Om onze voorzitter te citeren:

“Daarom leggen we de lat in 2020 hoger en staat volgend jaar in het teken van fondsen werven. Meer leden, meer donaties en de verkoop van merchandise moet ons genoeg geld opleveren om in 2021 een keiharde campagne te kunnen gaan voeren ”.


Deze boodschap staat nog steeds, de hoop op verandering blijft levend als een onverwoestbaar brandende toorts. De Libertaire Partij leeft, Nederland zal het weten ook!


Als bestuur staan we in voor de verspreiding van ons mooie gedachtegoed van libertair rechts, het bestuurlijk vertegenwoordigd zijn van onze partij en dit alles met gezond financieel beleid. Hier voldoen we met het hoogste balanstotaal ooit op het moment van schrijven ons inziens aan.

Meer vrijheid, meer leven!

Namens het bestuur,

Tom Wentzel,
Secretaris