Zaterdag 20 juli a.s. organiseren wij de tweede LP zomer BBQ. Vorig jaar trapten we af met de eerste editie en dit jaar doen we het in juli nog een keertje over!

De BBQ is in het leven geroepen om elkaar in informele sfeer te ontmoeten en onder het genot van een maaltijd en drankje gezellig van gedachten te wisselen. Deze LP BBQ wordt wederom georganiseerd door bestuurslid en ‘grillmeister’ Jeroen Weber van de LP Rijswijk, die graag zijn achtertuin en ‘Weber BBQ’ beschikbaar stelt.

Iedereen is vanaf 16:30 uur welkom aan de Lijsterbeslaan 111 in Rijswijk. 
De bijdrage voor het diner en bijbehorende (al dan niet alcoholische) drankjes bedraagt slechts 7,50 euro.

U kunt zich voor deze BBQ via Eventbrite aanmelden. Voorkeuren kunnen gemaild worden aan Jeroen ([email protected]) (denk aan vegetarisch eten, wel of geen varkensvlees of wel of geen alcoholische drankjes)

Wij verzoeken jullie om je voor 10 juli aan te melden zodat Jeroen hierop zijn inkopen kan afstemmen. Wij kijken er naar uit jullie in groten getale te mogen verwelkomen en samen met u het glas te heffen en een ‘stokje te prikken’!


Bereikbaarheid

Tram 1 en tram 17 stop je op loopafstand van de woning van Jeroen. Ook kunt u op loopafstand gratis parkeren, wilt u dichterbij parkeren moet er helaas vanaf 18:00 uur betaald worden via een App of de parkeermeter. Delft, Den Haag en Voorburg zijn op fietsafstand (15 minuten).

Mocht u meer informatie over tram- of treinhaltes, route of parkeren willen dan is Jeroen graag bereid u meer informatie te verstrekken.