In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering van 18 mei stellen we graag Willem Buising voor, Willem ondersteunt het bestuur inmiddels een half jaar en gaat graag verder als Algemeen Bestuurslid.

Het woord is aan Willem Buising.

Na mijn studie HR-management heb ik gewerkt als programmamaker bij een opleidingsinstituut in Rotterdam. Vanuit de overtuiging dat digitale media de toekomst hadden ben ik in 1994 mijn bedrijf gestart in webdevelopment en online marketing en -communicatie.

Onze klanten zijn heel divers: ziekenhuizen, reisorganisaties, boekenwinkels, online webshops en MKB ondernemers, zoals accountants, vastgoed investeerders en zorgleveranciers.

Sinds 2017 ben ik actief voor de LP, dit vanuit mijn stellige overtuiging dat mensen vooral gelukkig worden door hun eigen inspanningen en de ruimte die ze daarvoor hebben. Daar hoort in mijn ogen een minimale overheid bij met als belangrijkste doel om zaken te faciliteren waar dat gewenst is. 

Willem Buising
Rijswijk

http://nl.linkedin.com/in/wbuising