Op deze pagina vindt je de meest recente informatie over verkiezingsmarkten, flyeracties in diverse steden én mogelijkheden voor het verspreiden van onze verkiezingsposter en het makelaarsbord!

Onderaan kun je het aanmeldformulier vinden.

Verkiezingsmarkten

De data waarvan we zo goed als zeker zijn, zijn als volgt;

11 november Deventer

11 november Ede

11 november Gorinchem

18 november Deventer

18 november Capelle aan den IJssel

Flyeren

De komende weken staan er meerdere flyeracties gepland door het hele land. We gaan op straat het gesprek aan om mensen kennis te laten maken met de LP. Dit is een mooie manier om de partij te helpen met de campagne, en tegelijkertijd andere LP leden beter te leren kennen.

Er is altijd ruimte om achteraf met elkaar te borrelen! Je kunt je aanmelden voor de data die al gepland staan, maar als je liever flyert in een plaats die er nog niet tussen staat, laat het dan vooral weten. We kunnen altijd extra acties organiseren.

11 november Utrecht
11 november Goes
18 november Den Haag
18 november Utrecht

Makelaarsbord

Inmiddels hangen in Nederland op diverse plaatsen de makelaarsborden met reclame voor de Libertaire Partij. Gezien het succes qua aanvragen zal dit herhaald worden bij komende verkiezingen.

Posters

We hebben ieders bijdrage nodig. Net zoals bij het verzamelen van ondersteuningsverklaringen, geldt dit ook voor posters. In pakweg 1/3e van alle gemeenten kunnen posters geplakt worden.

De gemeenten waar zelf geplakt kan en mag worden zijn in kaart gebracht [1].

Papieren posters verspreiden we graag met vrijwilligers die ze willen plakken. Dus geef vooral je beschikbaarheid door via het formulier [2]! Wij zorgen dan dat posters bij jou komen.

Graag zien wij je reactie tegemoet.      

[1] Kaart waar posters geplakt kunnen worden in NL toevoegen in de mail + link naar de provinciale kaarten op de website.

> https://stemlp.nl/gemeenten-waar-zelf-geplakt-kan-worden/

[2] Formulier op de website voor helpen verkiezingsmarkten, posters plakken, en flyeracties.

Inventarisatie campagneactiviteiten

Naam(Vereist)
Toelichting: Hier kun je een 10-cijferig telefoonnummer achterlaten. Handig voor de LP om snel te schakelen. Dit veld is niet verplicht, wel handig. Een niet-10-cijferig nummer? Vul hier dan niets in en neem even contact met ons op.
Handig voor ons bij de (eventuele) verdeling van flyers en posters. Wil je meehelpen bij gemeenten in jouw omgeving, vul dan alleen jouw woongemeente in.
Bereidheid meehelpen met de campagne
Toelichting: Ik ben bereid om mee te helpen bij de volgende activiteit(en).
Hier kun je achterlaten dat je op specifieke data beschikbaar bent óf een opmerking voor de secretaris.