Speechen, overtuigen en interrumperen, cruciaal voor elke politicus of campagnevoerder! Hoe overtuig je kiezers, of natuurlijk je familie, vrienden en collega’s? Op een mooie locatie in hartje Utrecht leer jij hoe jouw boodschap in de spotlights blijft, zelfs wanneer je debattegenstanders je steeds proberen te onderbreken.

Op zaterdag, 21 maart, organiseert de LP een Workshop over Overtuigen (Deel II van III). Tijdens deze workshop neemt onze overtuigspecialist je mee om te oefenen met impactvol spreken, je eigen verhaal op een overtuigende wijze neerzetten en stijlvormen (in deze zin zat er ook één, weet jij welke?). In de training zitten elementen die tijdens vorige trainingen al voorbij zijn gekomen, want oefening baart kunst (beeldspraak!), maar ook veel nieuwe tips en oefeningen. Voor de echte experts hebben we bovendien een speciaal onderdeel waarin ze zelf leren hoe ze debattrainingen kunnen geven.   

Deze workshop is onderdeel van een heuse reeks waar je verschillende vaardigheden en kennis opsteekt die je kan gebruiken in een toekomstige (al dan niet politieke) carrière. Als LP’er heb je korting en kosten de workshops 5,00 euro per middag, inclusief welkomstdrankje.  

Locatie: The 5th Utrecht, Neude 5, 3512 AD Utrecht. Ga binnen bij het gebouw links van de ABN-AMRO Bank, ga dan naar de eerste verdieping en vraag bij de receptie naar de LP. 

Inloop 12:30,

Start: 13:00

Wanneer: 21 maart 2020 (de derde training is op 16 mei).

Waar: The 5th Utrecht, Neude 5, 3512 AD Utrecht. Ga binnen bij het gebouw links van de ABN-AMRO Bank, ga dan naar de eerste verdieping en vraag bij de receptie naar de LP. 

Kosten: 5,00 euro voor leden; 7,50 euro voor niet-leden. Alternatief kun je je alvast inschrijven voor alle drie de trainingen voor 10,00 euro als lid of voor 15 euro als niet-lid. Hiervoor krijg je een leuke, professionele training van drie uur, een welkomstdrankje (tapbier, fris, thee of koffie) en goede locatie!

Klik hier voor tickets!