Zusterpartij Volksliga (Libertaire Partij voor het Vlaams Gewest) viert het 5-jarig bestaan op zaterdag 26 februari met een stadswandeling door Antwerpen in teken van vrijheid en sluiten af met een diner in restaurant Colmar Wezenberg aan de Singel.

Op deze dag vergezellen de Jonge Libertairen de Liga.

Het programma is als volgt:
15u00 – Verzamelen geblazen voor de hoofdingang van het Centraal Station (Astridplein). Voorzie een vervoerbewijs voor DeLijn voor de hele dag, delen van de wandeling leggen we immers per tram af.
15u30 – Start wandeling
18u00 – Einde wandeling.
18u30 – Verzamelen restaurant Colmar (bereikbaar via tram 2 of 6 halte De Singel)
19u00 – Diner restaurant Colmar
21u00 – Afrekenen
21u30 – Start kroegentocht voor de jongeren

Niet bekend met het concept van Colmar restaurants?
Het restaurant heeft twee buffetten: een voorgerechtenbuffet en een nagerechtenbuffet. De hoofdgerechten worden in de keuken klaargemaakt. U bent niet verplicht om 3 gangen te bestellen. U kunt naar hartenlust 2 gangen combineren, of gewoon het “expres-menu” kiezen waardoor u gewoon een hoofdgerecht eet. Ook het voorgerechtenbuffet kunt u als hoofdgerecht kiezen. Het leuke van al is: de drank is bij alle combinaties inbegrepen, ook bij het expres-menu. Onder drank verstaan we: frisdranken, water, Maes-pils, witte wijn, rode wijn en rosé wijn. Zo veel u wilt.

Interesse? Gelieve tegen uiterlijk 19 februari a.s. 15u00 uw komst te bevestigen zowel voor de wandeling en het etentje. Indien u met meerdere personen komt, laat dit ook weten. Als u niet bevestigt, kunnen wij geen exacte aantallen doorgeven en hangt uw deelname af van het moment.

Voor het restaurant en het openbaar vervoer is onder de huidige omstandigheden het CST verplicht.