De strijd tegen de politiek kan beginnen! Kandidatenlijst LP bekend

De strijd tegen de politiek kan beginnen! Kandidatenlijst LP bekend

Afgelopen weekend hebben we onze kandidatenlijst vastgesteld. Uiteraard staat Robert Valentine, tevens voorzitter van de LP, op nummer 1. Hij gaat zich de komende campagne keihard inzetten om de noodzaak van een politieke revolutie in Nederland duidelijk te maken.

De lijst wordt aangevuld met een team van gedreven mannen en vrouwen die allemaal strijden voor een politiek onafhankelijk Nederland. Een combinatie van nieuwelingen en oud-gedienden binnen de LP, man en vrouw, Randstad en erbuiten, zorgt voor een diverse lijst die een weerspiegeling van de samenleving is. Allemaal geloven zij dat ons huidige democratische systeem op zijn retour is en de toekomst ligt in nieuwe innovatieve manieren van het organiseren van onze samenleving.

“Wij accepteren niet langer dat het in Nederland onmogelijk is geworden om onze eigen toekomst te bepalen. Wij accepteren niet dat de mensen onderaan de ladder volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de politieke meerderheid. Deze mensen zijn meer dan ooit in hun bestaan onzeker omdat baankansen verdwijnen door goedbedoelde maar uiteindelijk vruchteloze pogingen om de maatschappij kunstmatig vorm te geven.” zegt Robert Valentine.

Samen willen we naar een samenleving die van onderaf wordt vormgegeven. Met de onderstaande mensen gaan we hier werk van maken!
De kandidaten

1. Robert Valentine
2. Arno Inen
3. Nathan Bouscher
4. Simone Pailer
5. Mathieu Hampton
6.Quintus Backhuys
7. Rynn Ozinga
8. Imre Wessels
9. Karel Knispel
10. Klaas-Johan Wassenaar
11. Juan van Ginkel
12. Aike de Vries
13. Nando Jansen
14. Sjors Nagtegaal
15. Marinus van der Wal
16. Ewout Jansma
17. Bertus Woudwijk
18. Pallieter Koopmans
19. Toine Manders

Share Button

Werk met ons mee aan een beter Nederland

Evenementen

Kik hier voor de evenementen.