Iedereen bedankt!

Iedereen bedankt!

Beste vrijheidsstrijders,

Opluchting en teleurstelling na de uitslag van gisteravond. De Tweede Kamerverkiezingen zitten erop. De LP heeft het wat betreft aantal stemmen teleurstellend gedaan. Een zetel is voor de LP altijd een moeilijk verhaal, maar deze keer was dit nog lastiger met het veld vol politieke vernieuwers die meer media aandacht kregen. Nagenoeg alle kleine, nieuwe partijen hebben het niet gehaald. Dus verrassend dat wij het ook niet gehaald hebben is het niet. Jammer wel.

Wij moeten vooral naar onszelf kijken. Ondanks de aanwas van nieuwe, veelal jonge leden ontbreekt het bij de LP aan een gedegen organisatie. De komende maand gaan we ons beraden op de koers. Kijken hoe we met de geleerde lessen die organisatie kunnen opzetten. Onze campagne is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven en diverse mensen uit de libertarische beweging hebben aangeboden met raad en daad ons te willen helpen groeien. Hier zal ik dankbaar gebruik van maken.

De nadruk lag het afgelopen jaar erg op het nieuwe verkiezingsprogramma. Iets waar we met recht trots op kunnen zijn. Vanuit de marketing weet ik dat we er met alleen een goed product niet komen. Daarom wil ik met de partij graag de focus verleggen.

Ik ben meer gedreven dan ooit. Het was een zware maar leerzame periode. We kunnen rekenen op een harde kern van leden die willen vechten voor de libertarische ideologie en de allen die ons ook dit jaar weer gesteund hebben. Bedankt! Jullie zijn je tijd ver vooruit. Dat het fundamenteel anders moet en kan, zien de meesten nog niet. Aan ons de schone taak om dat duidelijk te maken. Volgend jaar vieren wij het 25-jarige bestaan van de partij in Nederland. Wat mij betreft groots, YUGE! Het liefst met zetels in lokale gemeenteraden en in ieder geval wijzer en vrijer. Wij gaan er nu alles aan doen om de LP scherp, relevant en onderscheidend te maken.

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie steun en inzet.

We zullen hard werken om u niet opnieuw teleur te stellen.

Met vriendelijke groet,

Robert Valentine
Voorzitter

Share Button

Werk met ons mee aan een beter Nederland

Evenementen

Kik hier voor de evenementen.